I lokalsamfunnet

Hjem / Om oss / I lokalsamfunnet

Kongsberg Miners

Miners2

bilSpiten er stolt sponsor av Kongsberg Miners. Bakgrunnen for samarbeidet med Miners er deres rolle og posisjon i Kongsberg og ikke minst deres engasjement i lokalsamfunnet noe de viser for eksempel gjennom skolebasketprosjektet. På toppen av dette har de mennesker som brenner for det de driver med noe som passer godt med at vi brenner for våre kunder for å kunne gi de Kongsbergs beste bilopplevelse.

Miners har en elitesatsing som kjemper helt i toppen i Norge, men er like engasjert blant barn og ungdom når det gjelder trening og seriespill. Som samarbeidspartner er bilSpiten aktive og synlige på deres hjemmekamper med ulike tilbud og aktiviteter. 

Lundestad"Kongsberg Miners samarbeider med ett av byens ledende
bilsentre; bilSpiten. Som sponsor er bilSpiten til stor takk
for at Miners kan legge til rette for at barn og ungdom i
Kongsberg kan ha gleden av å spille basketball. Samtidig
bidrar bilSpiten sterkt til at Miners kjemper i toppen i den
norske basketligaen. Sammen skaper Miners og bilSpiten
mange uforglemmelige øyeblikk på og utenfor banen."

Kongsberg Orienteringslag

bilSpiten er opptatt av lokalsamfunnet, og derfor har vi engasjert oss i lag og foreninger som har en betydelig rolle i Kongsberg. Kongsberg Orienteringslag er nettopp dette. Et lokalt idrettslag som mønstrer trening og gode verdier i flotte omgivelser i Kongsberg. Idrettslaget har i underkant av 500 medlemmer og arrangerer årlig store nasjonale konkurranser.

Som samarbeidspartner bidrar bilSpiten med lokale temakvelder med sportslig innhold for klubbens medlemmer. I tillegg bidrar bilSpiten med kjøretøy og andre praktiske og økonomiske resurser. Alle medlemmer i klubben har selvsagt gunstige fordeler ved kjøp av ny Mazda i våre nye lokaler i Industriveien.

Lykke til med kart og kompass for alle orienteringsløpere i Kongsberg.

Kongsberg Golfbane


Det annerkjente golfmagasinet Golfdigest har kåret Kongsberg Golfbane til en av Norges flotteste golfbaner. bilSpiten er mangeårig hullsponsor, og det er ikke med rent lite stolthet vi viser frem et bilde av "vårt" hull nummer 7. Et av de flotteste golfhullene Norge kan by på (syns iallfall vi).

KOngsberg GolfBilspiten golfVi startet samarbeidet med Kongsberg golfbane av to årsaker, først eierens gryende golfinteresse, dernest Volvos engasjement i internasjonal golf. Etter starten har det imidlertid utviklet seg til å bli viktig for oss å bidra til at Kongsberg har et allsidig fritidstilbud.

Måten Kongsberg Golfklubb utvikler seg på, og ambisjonene om å skape Norges beste golfopplevelse er noe bilSpiten kan assosiere seg med. Lokalt engasjement, dugnadsånd og godt lederskap er viktig, og det er nettopp det som gjør Kongsberg Golfbane til det den er; En perle av en golfbane med naturskjønn beliggenhet langs Laagen. Har du ikke besøkt banen anbefaler vi virkelig at du gjør de. Og husk, hull 7, det er der det skjer.

 

 

Team Kongsberg – Skiskyting

SkiskyttingTeam Kongsberg Skiskyting er en relativt ny satsning for yngre lokale utøvere. Team Kongsberg har som målsetning å utvikle selvstendige utøvere, som tar ansvar for egen trening på vei til sine mål. Etter fjorårets start, har antallet utøvere økt kraftig, og før sesongen 2016/-17 er det totalt 15 lokale utøvere som kommer til å iføre seg den velkjente K’en i konkurransesammenheng.

I Team Kongsberg ønsker man å gi et godt og profesjonelt treningstilbud til utøvere som ønsker å satse skiskyting i junioralder, samtidig som de kan bo hjemme. Gjennom dette har de et mål om å bygge opp et juniormiljø for å skape gode forbilder lokalt for yngre utøvere

13707685_655227104634581_3628480792632472171_nbilSpiten bidrar med midler til transport av utøvere og støtteapparat. Vi leverer derfor denne sesongen en Ford Transit 17-seters buss, samt en Ford Focus Black Edtion til bruk i både trenings- og konkurransesammenheng. Vi ser på satsningen som svært positiv for lokale talenter, og er glad for å være med på laget til Team Kongsberg Skiskyting. 

"bilSpiten er kjent for sitt lokale engasjement, og det var dette vi hadde i tankene når vi forespurte om de ville bli en av støttespillerne til Team Kongsberg. Vi er så langt godt fornøyd med samarbeidet og ser fram til denne og fremtidige sesonger på samme lag"

Roger Rustand, Sportslig leder