Nye Mazda 6

Hjem / Nyheter / Nye Mazda 6

Nye Mazda6 stasjonsvogn, kjøreglede og førsteklasses komfort

Nye Mazda6 stasjonsvogn er en elegant og allsidig familiebil som raskt glir inn i din aktive og krevende livsstil. Med vår KODO – Soul of Motion-design, moderne teknologi og et nytt komfortabelt interiør er stasjonsvognen romslig og fleksibel. Her kan du nyte komfort og kjøreglede med familie og venner. Den oppsiktsvekkende stylingen er oppgradert til en mer moden design som fremheves av våre nye signaturfarger, Soul Red Crystal og Machine Grey Metallic. Den romslige og komfortable kupeen, med håndverksmessig bruk av høykvalitets skinn, suede-finish og vakkert japansk Sen-tre gir stor eierglede. Og du får garantert glede av de ventilerte forsetene.

Våre smarte i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemer gir deg den gode følelsen av trygghet. Sammen med vår nyesteSKYACTIV-TEKNOLOGI med enestående drivstofføkonomi gir det en mer intens Jinba Ittai-følelse av samhørighet med bilen.

  • 360° display med fire kameraer
  • Komfortabelt interiør med våre beste materialer i lær, suede-finish og tre
  • Head-up display projisert på frontruten og intelligent
  • Speed Assist (ISA) Nye ventilerte forseter

Ta kontakt

Nye Mazda 6 med 4x4, aut og oppdatert diesel motor med 184 hk passer perfekt for vintersesongen vi nå går inn i.

Kjetil Måkestad, Daglig leder

Kontakt oss for prøvekjøring eller tilbud

  • Jeg samtykker at innsendte skjemaopplysningene lagres på bil-spiten.no sin server og bilSpiten sine datalagringssystemer, og at jeg til en hver tid kan kontakte bilSpiten for å få disse slettet. Les mer om personvern på www.bilspiten.no/personvern
  • Hva kan vi hjelpe deg med?