God jul og godt nytt år!

Hjem / Nyheter / God jul og godt nytt år!
Kjetil Måkestad, Daglig leder hos bilSpiten, ønsker deg en riktig god jul. 

God jul og godt nytt år!

Vi er i ferd med å legge et innholdsrikt, travelt og godt 2018 bak oss.

I år har bilSpiten forent eierskap i et nyetablert familieselskap som heter Cognia AS. Dette gjør at vi står sterkere enn noen gang til å gjøre investeringer som ruster oss for fremtiden, og for å gjøre hverdagen til deg som er kunde hos oss litt bedre.

Kongsbergs beste bilopplevelse

Vi er de samme menneskene som jobber her, og vi vil fortsatt jobbe for å gi deg Kongsberg beste bilopplevelse. I 2019 skal vi være her for deg – vi skal holde det vi lover og tilby en løsning som oppfyller dine ønsker og behov når det kommer til bilhold.

Dekkhotell og videreutvikling av verkstedtjenester

Vi skal tilby biltjenester som gjør hverdagen til våre kunder litt enklere. I 2018 har vi videreutviklet verkstedet og investert i et nytt og moderne dekkhotell som skal sørge for gode kundeopplevelser fremover. I året som snart har gått har vi derfor innført Personlig Servicerådgiver for deg som har merkene Ford og Mazda. Det skal gjøre din kommunikasjon med mekanikeren mer direkte og personlig.  

Med ønske om en riktig god jul, fra oss i bilSpiten. 

Vi gleder oss

Vi gleder oss til å møte deg på verkstedet, i salgshallen eller via telefon og e-post, i året som kommer. Dersom du trenger å bytte dekk eller ønsker dekkhotell er det gledelig å kunne si at vi endelig har kapasitet for å imøtekomme deg også der.


Årets julegave

Årets julegave fra oss i bilSpiten går til brosteinsaksjonen i Kirkens Bymisjon. Vi gjør dette for å gi Kirkenes Bymisjon mulighet til å hjelpe mennesker som virkelig trenger det.

 

Vi ser fram til å se deg på bilSpiten i 2019!